logo sitwa
INGEN SEKSUELLE YDELSER/NO HAPPY ENDING!!

Massage kun efter forudgående aftale, så derfor
RING eller SEND SMS til 5020 5833 alle dage.

Du skal have forståelse for hvilken gavnlig effekt muskelmassage virkelig har og hvad den kan gøre for dit velbefindende. Du vil formentlig have lidt ondt efter behandlingen. Det er kun et godt signal for, at behandlingen virker på din krop og dine muskler.

1.Traditionel Thai Massage

Den traditionelle thailandske massage er en mere energigivende og hårdere massage end andre massageformer og anvendes til at lette ømhed og smerter i kroppen samt til at lindre stresssymptomer. Den kaldes også for thai yogamassage, fordi jeg her udover mine hænder, også bruger armene, benene, fødderne og knæ.

2.   Varm Thai Massage med Urter

Denne massageform bygger på gamle thailandske traditioner, brugt i århundreder. Jeg begynder med Thai Traditionel Massage for at varme og løsne musklerne. Derefter bruges varme stofposer fyldt med thailandske urter, som presses over hele kroppen. Urterne trænger ind i kroppen, øger blodcirkulationen og lindrer muskelømhed/spændinger.

3.   Fuld Kropsmassage/Sportsmassage

Oliemassage er en blidere form for massage men med en lang række gavnlige egenskaber. I.f.m. massagen bruges der olie og strygende bevægelser, hvilket har en bidragende effekt på blodcirkulationen og er god for musklerne. Virkelig god for den til tider lidt stressende hverdag og for sportsfolk.

4.   Fod Massage

Dejlig afslappende og dybdegående fodmassage. Ved fodmassage anvendes der hovedsagelig tryk, da mange af vores lidelser rent faktisk starter i fødderne. Gælder hele foden samt benet op til knæet. Udføres som oliemassage inklusiv lidt skulder og hovedmassage.

5.   Ryg, Nakke og Skuldermassage

Fantastisk lækker dybdegående olie- og balsammassage. Løsner virkelig op for de mange spændinger man typisk får ved bl.a. stillesiddende arbejde, hekseskud, muskelspændinger, lændesmerter.

1 Times Massage uanset type

Kr.   600,00

1½ Times Massage uanset type

Kr.   1.000,00

2 Timers Massage uanset type

Kr.   1.200,00